Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

LinCS-Lab

LinCS-Lab är en knutpunkt för forskare inom LinCS. Labbet stödjer aktiviteter så som fältarbete, och efterbehandling, analys och lagring av datamaterial. Videolabbet fungerar som en resurs för dem som behöver teknisk assistans eller som vill utbyta erfarenheter av fältarbete med andra forskare.

Labbet ger seminarier och workshops om planering av fältarbete, insamling av datamaterial och efterarbete med ljud- och videomaterial. Vi diskuterar olika aspekter av att göra videobaserad utbildningsvetenskaplig forskning med fokus på lärande och interaktion. Detta kan vara allt från grundläggande tekniska frågor som är relaterade till video- och ljuddokumentation till mer teoretiska aspekter såsom hur olika typer av analyser av lärande och interaktion kan genomföras i olika miljöer.T

Labbet är utrustat med bland annat video- och ljudredigeringssystem, videokameror och mikrofoner som kan bokas och lånas.

Kontakta LinCS-Lab

Koordinator för LinCS-Lab
Docent Oskar Lindwall
E-mail
Ph: 46 (0)31-786 2038

Bokning av utrustning och teknisk assistans
Elin Nordenström
E-mail
Ph: 46 (0)31-786 2429

LinCS-Lab wiki

För mer information om labbet, datainsamling och utrustning besök LinCS-Lab wiki »

Sidansvarig: Elin Nordenström|Sidan uppdaterades: 2015-09-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?